Identitate vizuală

Prin identitate vizuală o companie se diferențiază și se pozitionează pe piață, caștigă credibilitate și notorietate. Este de dorit ca elementele vizuale sa fie în concordanță și armonie totală unul cu celalalt. Cu ajutorul unei identități vizuale bine create și clar definite poate fi comunicat mai usor mesajul către potențialii clienți. Identitatea vizuală este o parte esențială a strategiei de comunicare. Identitatea vizuala se impune prin nume, logo, slogan, documente personalizate (carti de vizita, foi cu antet, plicuri, mape), prezență online (web site, newsletter, social media).

Web design

A avea un site web bun, înseamnă mai mult decat a avea un site care arată frumos. Experienta vizitatorilor dumneavoastră și a potențialilor clienți, depinde în mare masură și de experiența lor de accesare a site-ului. Pozitia de navigare, text, grafica, toate contribuie la aceasta experiență.

Conceptul grafic al fiecărui proiect realizat de noi este original si unic.

Web development

Utilizăm cele mai noi tehnologii Web 2.0 și standarde web în implementarea tipului de site dorit:
site de prezentare, e-commerce, e-learning, etc.

A devenit o necesitate ca site-urile web sa aibă un design optimizat și pentru dispozitivele mobile. Pentru ca utilizatorul să aibă o experienţă de navigare optimă concepem  site-uri web cu design responsive ce pun în valoare conținutul acestuia pe orice dispozitiv accesat, calculator, tableta sau smartphone.

Site-urile realizate de echipa noastră sunt optimizate SEO şi conțin noile standarde web HTML5 si CSS3

Site de prezentare

Realizăm site-uri de prezentare cu un design personalizat și cu sistem de administrare al conținutului (CMS) care va permite acestuia să devină un important instrument de marketing și de promovare a afacerii.

E-commerce

Vă oferim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea magazinului online, în funcție de dimensiunea site-ului și a numărului de produse ce urmează a fi comercializate. Alegem cea mai bună și sigură soluție de plată online.

E-learning

Pentru firmele specializate în reconversia profesională și instituțiile de învățământ, Creativ Design propune soluția de e-Learning, care permite crearea de cursuri gratuite sau cu plată. Cursanții se pot înscrie la cursuri, le pot vizualiza, pot participa la teste online și pot obține diplomele online.

CRM

CRM (Client Relationship Management) este o bază de date pentru evidența și administrarea clienților, instalată pe un domeniul web, cu o interfaţă prietenoasă şi uşor de folosit, care vă ajută să organizați toate datele de contact și tot istoricul relației cu clienții (email-uri, întâlniri, telefoane, oferte, contracte) într-un singur loc, la un click distanță.

Promovare web

Pentru ca un site web să fie găsit de motoarele de cautare și să fie considerat relevant pentru domeniul său este nevoie de promovare și optimizare web. Website-ul, prin simpla lui prezență, nu mai este suficient pentru ca firma sau serviciile prezentate sa fie vizibile în Internet din această cauză optimizarea SEO (optimizare pentru motoare de cautare) trebuie facută corect.

Realizăm campanii de marketing online, cu studii de impact și monitorizare a rezultatelor, prin:

Content Marketing – comunicăm constant cu clienții și potențialii clienți prin conținut (text, foto, audio, video).

Social Media Marketing – aducem compania și produsele tale mai aproape de clienți pe rețelele sociale: Facebook, Twitter, YouTube, Google +, Pinterest, etc.

Copywriting – proces creativ prin care pregătim conținutul scris pentru reclame sau pentru materiale de marketing.

E-mail Marketing – dezvoltăm o relație stabilă cu clienții. Gestionăm listele de e-mail, concepem un design responsive Newsletterelor, realizăm campanii de marketing prin e-mail, analizăm rezultatele.

Google Adwords – concepem, urmărim și analizăm campanii prin programul de publicitate online oferit de Google.

Suport

Asigurăm servicii de consultanță și asistență tehnică IT, mentenanță site-uri web, web hosting.