Identitate vizuală

Prin identitate vizuală o companie se diferențiază și se pozitionează pe piata, caștigă credibilitate și notorietate. Este de dorit ca elementele vizuale sa fie în concordanță și armonie totala unul cu celalalt. Cu ajutorul unei identități vizuale bine create și clar definite poate fi comunicat mai usor mesajul către potențialii clienți. Identitatea vizuală este o parte esențială a strategiei de comunicare. Identitatea vizuala se impune prin nume, logo, slogan, documente personalizate (carti de vizita, foi cu antet, plicuri, mape), prezență online (web site, newsletter, social media).

Web design

A avea un site web bun, inseamna mai mult decat a avea un site care arata frumos. Experienta vizitatorilor dumneavoastra si potentialilor clienti, depinde in mare masura si de experienta lor de accesare a site-ului. Pozitia de navigare, text, grafica, toate contribuie la aceasta experienta.

Web development

Utilizăm cele mai noi tehnologii și cele mai bune standarde web în implementarea tipului de site dorit (site de prezentare, e-commerce, e-learning, CRM, etc.)

Promovare web

Pentru ca un site web să fie gasit de motoarele de cautare si sa fie considerat relevant pentru domeniul său este nevoie de promovare și optimizare web. Website-ul, prin simpla lui prezenta, nu mai este suficient pentru ca firma sau serviciile prezentate sa fie vizibile in Internet din această cauză optimizarea SEO (optimizare pentru motoare de cautare) trebuie facută corect.
Realizăm campanii de marketing online, cu studii de impact și monitorizare a rezultatelor, prin: Content Marketing, Social Media Marketing, Copywriting, E-mail Marketing, Google Adwords.

Suport

Asigurăm servicii de consultanță și asistență tehnică IT, mentenanță site-uri web, web hosting.